Levertijd & bezorging

Onderstaande informatie over bezorgen en afhalen is van toepassing op aankopen via onze webshop.

Gratis afhalen:
U kunt ervoor kiezen uw bestelling af te halen bij ons magazijn in Barneveld. U ontvangt van ons een e-mail zodra de bestelling klaar staat. Wilt u betalen bij afhalen dan is dit mogelijk. 

Bezorgkosten:
Thuisbezorgen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Afhankelijk van het gewicht en de grootte van het product bezorgen wij met een bezorgdienst of pakketdienst (PostNL/DHL/DPD) tot de eerste drempel. Voor orders onder de € 25,- hanteren wij € 14,95 order- en verzendksoten.

Kleine artikelen, pakketdienst (PostNL/DHL): 
Kleine producten worden verstuurd met een pakketdienst (PostNL/DHL). Als wij de bestelling hebben overgedragen, ontvangt u van ons een e-mail. In deze e-mail staat een traceercode, waarmee u de verzending makkelijk kunt volgen en waarin de levertijd is aangegeven.

Grote artikelen, op afspraak met een bezorgdienst:
De bezorging van grote artikelen of meerdere stuks (bijv. bladen 180 cm.) wordt door onze eigen of een externe bezorgdienst gedaan. Als de order compleet is, nemen wij telefonisch contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Dit is dan ook de reden waarom wij in het bestelproces om uw telefoonnummer vragen.

Uw bestelling wordt geleverd tot de eerste drempel op de begane grond, zogenaamde drempelbezorging. Het op de juiste plaats zetten, monteren en opruimen van verpakkingsmateriaal is dan verder aan u. Wilt u dit liever laten doen door onze bezorger(s)? Tegen een meerprijs is dit in overleg mogelijk. Geeft u dit dan gerust aan voor de levering. Dan monteren onze bezorgers de meubels, zetten ze op de juiste plaats en nemen het verpakkingsmateriaal weer netjes mee. Zo kunt u direct genieten van uw aankoop.

Afleveradres: 
Is uw adres gewijzigd of wilt u uw bestelling ergens anders laten bezorgen, stuur ons dan tijdig een e-mail met de juiste adresgegevens. 

Bezorgdatum & tijd:
Bij de bestelling van grote producten bellen wij u op als de bestelling bij ons is ontvangen en gecontroleerd. Naast het maken van een bezorgafspraak geven wij een richttijd wanneer u onze bezorgers kunt verwachten. Uiteraard is dit een indicatie en blijft het afhankelijk van verkeersdrukte etc.

Als u vragen heeft over de bezorging van uw bestelling, neem gerust contact met ons op via info@123thuiswerkplek.nl of telefonisch 0342 - 23 10 42.

Levertijden:
Wij leveren direct uit voorraad, maar... Momenteel is er een grote vraag naar thuiswerkplekken en wij proberen alles zo snel mogelijk te versturen/bezorgen. Bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst en verstuurt kunnen worden proberen wij dezelfde dag nog te versturen. Grote artikelen (bijv. bladen 180 cm.) hebben een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Wilt u een product sneller ontvangen kies dan voor afhalen. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan nemen wij dezelfde dag contact met u op om de opties te bespreken.

© 2020 - 2021 123werkplekthuis.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel